ʥ
Your connection to our webseite is encrypted and secure
ı
ќ
Decide how your data will be used. Here are the settings
DetailsQ
Deutsch Deutsch English English Netherlands Turkey Turkey Italian Italian

Log into your account, in order to get access to all features.

Login
or
or create a new account
+49-2166-6284-0
ȭ
Automotive Titan
Automobielindustrie - Titanium / Zirkonium halffabricaten
ȭ
Automotive
Automobielindustrie - Titanium / Zirkonium halffabricaten
ȭ
Automotive
Automobielindustrie - Titanium / Zirkonium halffabricaten
;
<

Automobielindustrie - halffabricaten voor auto`s

Titanium in de automobielsector

Producent en leverancier van halffabricaten

Een lager gewicht betekent een lager brandstofverbruik en lagere emissies. Er zijn veel verschillende toepassingen van titanium materialen in de autotechniek, van motoronderdelen over transmissie- en veerelementen tot uitlaatsystemen.

Het doel van autofabrikanten is om voertuigen lichter en dus milieuvriendelijker te maken.

Bij HWN titan GmbH kunt u titanium halffabricaten voor de productie van auto-onderdelen kopen. Heeft u onderdelen op maat nodig die volgens uw specificaties zijn geproduceerd? Wij leveren wereldwijd aan klanten en adviseren u graag. 

Titanium halffabricaten in de automobielindustrie

De eisen in de automobielsector veranderen voortdurend en worden steeds veeleisender. De consument is zich bewust van de algemene trends en maakt gebruik van veel hulpmiddelen, zoals elektronische rijassistenten, die het dagelijks gebruik veiliger en comfortabeler maken. Belangrijk is vooral, dat auto's voortdurend worden verbeterd op het gebied van milieu en economische aspecten, zonder dat dit ten koste gaat van het vermogen en de emoties?

Titanium auto-onderdelen kopen

Zelfs kleine gewichtsbesparingen kunnen de huidige auto's al efficiënter en dus zuiniger maken. Een lager gewicht betekent bijvoorbeeld een groter bereik of een lagere uitstoot. De huidige voertuigen hebben een langere levensduur en zijn beter bestand tegen bijvoorbeeld verwering.

De keuze van het juiste materiaal speelt voor automotive engineers een belangrijke rol. Duitse autofabrikanten zagen al in een vroeg stadium de mogelijkheden van het gebruik van titanium materialen in auto's. Door een gebrek aan beschikbaarheid als gevolg van de sterke afzetmarkt, met name in de luchtvaartsector, vertraagde zich de acceptatie van het materiaal in de automobielindustrie. De tot op heden wereldwijd gegroeide capaciteiten zijn nu voldoende, waardoor de auto-industrie steeds meer gebruik maakt van titanium materialen. Het materiaal heeft een laag soortelijk gewicht, is zeer corrosiebestendig, sterk, duurzaam en recyclebaar.

Het team van HWN titan GmbH staat al jaren in contact met een groot aantal gebruikers van titanium materialen in de automobielindustrie. Op basis van onze jarenlange ervaring adviseren wij u dus graag.

Contactpersonen

  Email Doorkiesnummer
Jing Sun sun@hwn-titan.de +49 2166 6284-36
adalize | MK1 v8.9.15 | RegNr. 18430 | use-media Œ
û